Tutustu palveluihimme

Olemme muotoilleet palvelumme mahdollisimman kattaviksi, joten meiltä löytyy sopivat ratkaisut asiakkaiden erilaisiin toiveisiin ja tarpeisiin. Meiltä löytyvät ainekset maarakennukseen sekä pihakiveykset, terassit ja leikkialueet oleskelu- ja kulkualueiden toteutukseen.

Viherrakentaminen ja kasvit

Rakenamme uudet pihat ja puutarhat alkaen pohjamullista viimeisiin istutuksiin ja koristeluihin saakka ja kunnostamme remonttia kaipaavat kohteet.

Uusimme tarvittaessa koko pihan tai rakennamme remonttia kaipaavat alueet, kuten pihakiveykset, portaat tai nurmikon.

Toimitamme pihallesi erilaisia kasveja, kuten perennat, pensaat ja puut ja halutessasi istutamme ne toivomustesi mukaisesti. Asennamme myös robottiruohonleikkurin helpottamaan pihasi hoitoa.

Kauniin ja hallitun pihakokonaisuuden takaavat yrityksemme asianmukainen kalusto, laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoiset, kokeneet työntekijämme.

Maarakennus, salaojat ja sadevesijärjestelmät

Maarakennus on välttämätön osa talojen perustusten rakentamista, pihojen uudistamista ja muiden maa-alueiden muokkausta. Suoritamme pohjatyöt kaivuusta paalutuksiin tehokkailla työkoneilla ja huolellisella urakoinnilla vuosien kokemuksella.

Maarakennuspalvelumme:

• omakotitalojen ja taloyhtiöiden perustamistyöt
• maa-ainesten toimitukset
• viemäröinnit
• massanvaihdot
• salaojat ja sadevesijärjestelmät
• asfaltoinnit
• pihojen sähkötyöt
• valaistukset ja suihkulähteet.

Salaojat ja sadevesijärjestelmät

Maarakennuspalvelumme sisältävät myös salaojat ja sadevesijärjestelmät: suunnittelemme ja asennamme salaojat ja sadevesijärjestelmät omakotiasukkaille ja taloyhtiöille.

Hyvin suunnitellut ja laadukkaasti toteutetut salaojitukset ja sadevesiviemäröinti johtavat sadevedet pois perustusten ja rakennuksen vierestä vähentäen näin kiinteistöön kohdistuvaa kosteusrasitusta.

Hankimme urakkaan tarvittavat luvat, hoidamme kaivuut, putkistot, kaivot ja eristykset ja vastaamme valvonnasta. Palvelumme toimitetaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin koko urakka hoituu suoraan meidän kauttamme.

Nurmetus ja siirtonurmi

Teemme vuosien kokemuksella nurmikon perusparannuksen laikukkaille, sammaloituneille ja rikkaruohoja kasvaville nurmikoille, jotka kaipaavat ehostusta ja elvyttämistä. Perusparannuksessa muokkaamme, siistimme ja lannoitamme nurmikkosi jälleen tasaiseksi ja entistä vihreämmäksi. Tämän jälkeen voit valita kylvön ja siirtonurmen välillä.

Piha nopeasti valmiiksi siirtonurmella

Heti valmis, vehreä siirtonurmi on helppo ja nopea tapa kattaa piha. Viimeistelet sillä uusitun pihasi tai virkistät harventuneen, huonosti kasvavan nurmikon. Siirtonurmi sopii moneen tarkoitukseen: omakotitalon tai kerrostalon pihaan, jalkapallokentälle ja kaupungin viheralueelle.

Ammattilainen asentamaan

Suoritamme halutessasi siirtonurmen asentamiseen tarvittavat pohjatyöt, jolloin lopputuloksesta tulee siisti ja kestävä. Toimitamme ja asennamme siirtonurmen aina takuutyönä, avaimet käteen -palveluna kaikille asiakasryhmille.

Kuntta

Kaipaatko pihallesi metsämaisemaa? Valitse silloin pintamateriaaliksi kuntta.

Kuntta eli metsäpohjasiirrännäinen on heti valmis, luonnonmukainen metsämaisema. Se tuo suurta helpotusta piha-alueen hoitoon.

Meiltä saat koti- ja mökkitontillesi tai julkiselle alueelle vehreän kuntan. Ammattilaisemme toimittavat tilaamasi kuntan haluamaasi kohteeseen, ja teemme asennuksen ja muut tarvittavat pohjatyöt takuutyönä.

Pihakivet

Pihakiveyksellä reunustat pihaasi, luot yksityiskohtia ja helpotat pihanhoitoa. Pihalaatat, koristekivet, muurikivet ja reunakivet tuovat ilmettä ja käytännöllisyyttä pihallesi. Ne voivat kattaa joko osan tai koko alueen, jolloin pihasta tulee helppohoitoinen ja kestävä. Saat meiltä oikeat tuotteet eri tarkoituksiin sekä asennuspalvelun.

Toimitamme pihakivet suoraan kohteeseesi ja hoidamme asennuksen tarvittavia pohjatöitä myöten.

Arjen luksusta pihallesi

Löydät meiltä runsaan valikoiman erilaisia materiaaleja ja yksityiskohtia, joilla voit lisätä pihasi viihtyvyyttä.

Aidat ja portit

Toimitamme pihallesi puusta tai metallista valmistetut aidat ja portit valmiiksi rakennettuina ja asennettuina avaimet käteen -ratkaisuna.

Terassi

Rakennamme talosi tai vapaa-ajanasuntosi yhteyteen terassin. Voit valita terassiisi mieleisesi materiaalin useasta eri vaihtoehdosta.

Muut pihan yksityiskohdat

Halutessasi teemme pohjatyöt ja asennamme paljun tai ulkoporealtaan terassisi yhteyteen ja toimitamme pihallesi myös mm. pergolat, grillikodat ja leikkipaikat.

Neuvomme mielellämme tarpeisiisi sopivan materiaalin valinnassa.

Perusteellista pihapalvelua

Olemme vuonna 1996 perustettu pihojen rakentamiseen ja maarakennustöihin erikoistunut yritys. Meiltä saa kattavat maarakennus- ja muut piharakennuspalvelut aina talon perustusten kaivuutöistä viherrakentamiseen, pihasuunnitteluun sekä muihin pihaunelmien toteutukseen.

Oulun Piharakennus – OPR