Maa-ainesten myynti ja toimitus Oulun seudulla

Toimitamme maa-ainekset suursäkeissä, koura-autolla tai sora-autolla kipattuna suoraan työmaallesi haluamaasi osoitteeseen Oulun alueella.

Neuvomme mielellämme sopivan maa-aineksen valinnassa ottaen huomioon kohteen erityispiirteet.

 

Paras-multa

Paras-multa on seulottua, lannoitettua, kalkittua ja viljavuustutkittua multaa, jota käytetään nurmikon ja kasvien kasvualustana.

Hiekat

Meiltä löydät seulotun hiekan pihalaattojen asennukseen, hiekkalaatikkoon sekä rakennushiekan esimerkiksi pohjamateriaaliksi työmaille.

Murskeet

Murske on hyvin tiivistyvä ja kantava tuote. Karkeampi murske soveltuu myös teiden ja pihojen rakennekerroksiin.

Hienompi murske taas on erinomainen materiaali esimerkiksi piha-alueiden kulkuväylien päällysmateriaaliksi sekä pihalaattojen, paljun, ja grillikatoksen pohjamateriaaliksi.

Meiltä saat mursketta eri kokoluokissa. Neuvomme oikean koon valinnassa.

Kivituhka

Hyvin tiivistyvällä kivituhkalla luot kulkureiteille siistit ja kulutusta kestävät pinnat. Kivituhka soveltuu myös pihalaattojen pohjamateriaaliksi.

Kivituhkaa on saatavana 0–6 mm raekoolla.

Kuorikate

Kuorikate sopii peruskatteeksi moneen tarkoitukseen: se pitää istutusten juuristo- ja istutusalueet siisteinä, helpottaa rikkakasvien torjuntaa sekä säilyttää ja sitoo maan kosteuden kuumallakin säällä.

Sepelit

Toimitamme asiakkaillemme oikean kokoista sepeliä eri käyttötarkoituksiin kuten salaojien ja talojen alapohjien rakentamiseen.

Luonnonkivet

Meiltä löydät myös pihakivet, luonnonkivet, jotka soveltuvat erinomaisesti seinänvieruskiviksi tai pihan ja kukkapenkin koristeluun.

Ohjeet tilaukseen

Tilaa maa-ainekset kätevästi lomakkeella. Neuvomme mielellämme sopivan raekoon ja määrän valinnassa. Me toimitamme tilaamasi maa-ainekset suoraan pihallesi tai työmaallesi toivottuna ajankohtana.

Tilaa tai kysy asiantuntijalta lomakkeella


    Perusteellista pihapalvelua

    Olemme vuonna 1996 perustettu pihojen rakentamiseen ja maarakennustöihin erikoistunut yritys. Meiltä saa kattavat maarakennus- ja muut piharakennuspalvelut aina talon perustusten kaivuutöistä viherrakentamiseen, pihasuunnitteluun sekä muihin pihaunelmien toteutukseen.

    Oulun Piharakennus - OPR