Maa-ainesten toimitus Oulun seudulla

Tarjolla se paras maa-aines: sepelit, murskeet, mullat, sorat ja muut laatutuotteet

Tilaa Oulun Piharakennukselta maa-aines suoraan työmaalle toimitettuna! Laitamme sinulle tulemaan laadukkaat tuotteet maa- ja viherrakentamiseen varsin ripeällä aikataululla. Tilaa pelkkä maa-aines tai valtuuta meidät tekemään koko maanrakennus- tai viherrakennusurakka, mikä toiveesi ikinä onkaan. Meiltä saa muun muassa hiekkaa, sepeliä, multaa ja mursketta – kaikki tarvitsemasi maa-ainekset oikeissa määrissä ja kuorman kukkuraksi vielä reiluun hintaan! Ota yhteyttä ja tilaa maa-ainestoimitus kätevästi suoraan sinne, missä urakkasi on.

Hiekka, murske, sepeli sekä monet muut maa-ainekset

Sopiva maa-aines valitaan käyttötarkoituksen, kohteen ominaisuuksien ja mahdollisten rajoitteiden sekä usein myös visuaalisuuden mukaan. Tarvitsitpa sitten hiekkaa täyteaineeksi tai kuorikatetta istutuksille, toimitamme sinulle tarvitsemasi maa-ainekset nopeasti ja kätevästi. Meiltä löytyy mm. seuraavia maa-aineksia:

Me neuvomme, mikä maa-aines sopii tarpeisiisi parhaiten

Jos sinua askarruttaa, mikä maa-aines on tarkoituksiisi sopivin, neuvomme sinua mielellämme sopivan maa-aineksen valinnassa ottaen huomioon kohteen erityispiirteet. Maa-ainestoimitus sovitaan aikataulujesi mukaisesti ja osoittamaasi paikkaan. Toimitamme ja asennamme halutessasi myös siirtonurmikot, pihakivet sekä muut piharakentamisen tuotteet alueille Kiiminki, Kempele, Muhos ja muu Oulun talousalue,

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani