Siirtonurmi 

Hetivalmis, vehreä siirtonurmi on helppo ja nopea tapa kattaa piha. Se viimeistelee uusitun pihan tai virkistää harventuneen, huonosti kasvavan nurmikon. Siirtonurmi sopii moneen tarkoitukseen: omakotitalon tai kerrostalon pihaan, jalkapallokentälle ja kaupungin viheralueelle.

Ammattilainen asentamaan

Suoritamme halutessasi tarvittavat pohjatyöt, jolloin lopputuloksesta tulee siisti ja kestävä. Toimitamme ja asennamme siirtonurmen aina takuutyönä, avaimet käteen -palveluna kaikille asiakasryhmille.

Valmisnurmi rahoituksella

Meidän kauttamme saat reilun ja turvallisen rahoituksen siirtonurmen tai muun piharakennuselementin hankintaan. Lue lisää rahoitukseen liittyvistä asioista Rahoitus-sivulta tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Kuntta 

Kuntta on hetivalmis luonnonmukainen metsämaisema. Se myös tuo helpotusta piha-alueen hoitoon. Meiltä voit tilata koti- ja mökkitontillesi tai julkiselle alueelle vehreän metsänpohjasiirrännäisen. Ammattilaisemme hoitavat tilaamasi kuntan asennuksen ja muut tarvittavat pohjatyöt. Teemme kaikki työt takuutyönä.

Toimitamme siirtonurmen ja kuntan asennettuna haluamaasi kohteeseen.