Maa-ainesten myynti ja toimitus Oulun seudulla

Kattavasta tuotevalikoimastamme löydät kaiken tarvittavan kokonaisvaltaiseen pihan rakentamiseen ja uudistamiseen. Neuvomme mielellämme sopivan maa-aineksen valinnassa ottaen huomioon kohteen erityispiirteet.

Maa-ainesten toimitus irtotavarana suursäkeissä, sora-autolla tai kahmariautolla suoraan työmaallesi haluamaasi osoitteeseen Oulun alueella ja lähikunnissa (Muhos, Tyrnävä, Liminka, Kempele, Ii).

Multa

Paras-multa on seulottua, lannoitettua, kalkittua ja viljavuustutkittua multaa. 

Kuorikate

Kuorikate on hyvä peruskate monenmoiseen tarkoitukseen. Se pitää istutusten juuristo- tai istutusalueet siisteinä, helpottaa rikkakasvien torjuntaa sekä säilyttää ja sitoo maan kosteuden kuumallakin säällä. Kuorikate sopii myös mansikkamaan katteeksi.

Seulottu hiekka ja täytehiekka

Meiltä löydät hiekat pihalaattojen alle, hiekkalaatikkoon ja rakennustyömaille.  

Seinänvieruskivet

Seinänvieruskiviä käytetään tavallisesti reunustamaan rakennuksen sokkelin ympärystä tai muita piha-alueita helpottamaan pihanhoitoa ja tuomaan oman lisänsä pihan ”sisustamiseen”.

Murske ja kivituhka

Murske on hyvin tiivistyvä ja kantava tuote. Karkeampi murske soveltuu myös teiden ja pihojen rakennekerroksiin. Hienompi murske tai kivituhka on erinomainen materiaali esimerkiksi piha-alueiden kulkuväylien päällysmateriaaliksi. Meiltä löytyy mursketta eri kokoluokissa. Neuvomme oikean koon valinnassa. 

Sepeli

Toimitamme rakentajille ja taloyhtiöille oikean kokoista sepeliä eri käyttötarkoituksia varten: rakentamisessa sepeliä käytetään muun muassa salaojiin ja alapohjiin. 

TIEDUSTELUT JA TILAUKSET

Maa-ainesmyynti
Anna-Maria Järvenpää
etunimi.sukunimi@vrj.fi
0400 351 380