Piha-alueiden rakentaminen Oulun seudulla

Oulun Piharakennus on paras kumppani myös rakennusliikkeille ja kunnille

Oulun Piharakennuksen asiantuntijat palvelevat piha-alueiden rakentamisessa sekä hoidossa myös yrityksiä ja kuntia. Olemme tehneet rakennusalan yrityksille alihankintana erilaisia piharakennusprojekteja ja palvelleet suoraan muita yrityksiä vastaavissa tehtävissä. Meiltä on tilattu mm. pihakivetysten uudistuksia siinä missä kaiken kattavia piha-alueiden kunnostuksiakin. Kuvagalleriasta löydät esimerkkejä työmme jäljestä.

Olemme käytettävissä, kun rakennetaan uutta kantaa tai kun vanhat piha-alueet tarvitsevat korjausta. Kaikki työt toteutetaan avaimet käteen -palveluna!

Palvelumme

Ketterä, joustava ja vastuunsa kantava

Tällaisena yrityksenä Oulun Piharakennus tunnetaan. Pystymme toteuttamaan tilaukset nopealla aikataululla, jopa viikossa! Jokainen työ saa meiltä 2 vuoden takuun ja jokainen työ toteutetaan joustavasti asiakkaan toiveita mukaillen.

Asiakkaat ja piha-alueet saavat meiltä parasta palvelua – ota yhteyttä, niin aloitetaan menestyksekäs yhteistyö! Toiminta-alueisiimme kuuluvat Kiiminki, Kempele, Muhos sekä muu Oulun talousalue.

Julkisen tilan pihasuunnittelu

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani