Siirtonurmi Oulun seudulla

Älä odottele nurmikon kasvua – siirtonurmi on hetivalmis, vehreä nurmikko!

Moni haaveilee siististä, smaragdinvihreänä hohtavasta nurmimatosta. Komea, tiheä nurmikko viimeistelee uusitun pihan siinä missä virkistää harventuneen ja kitukasvuisen nurmikon. Uuden nurmen kasvua ei tarvitse kuitenkaan odotella, kun tilaa siirtonurmen Oulun Piharakennukselta! Siirtonurmi on helppo ja nopea tapa kattaa piha kuin piha.

Toimitamme siirtonurmet avaimet käteen -palveluna kaikille asiakasryhmille alueilla Kiiminki, Kempele, Muhos sekä muu Oulun talousalue. Siirtonurmi sopiikin moneen tarkoitukseen aina omakotitalon ja kerrostalon pihasta jalkapallokentälle sekä kaupungin viheralueelle. Ota yhteyttä! Valmis nurmikko on vain muutaman klikkauksen päässä.

Ammattilainen osaa asentaa siirtonurmen ruohontupsun tarkasti

Nurmen asentamisessa on oltava tarkkana, sillä väärin tehtynä nurmikko ei lähde juurtumaan ja saumat eivät asetu kohdilleen. Meillä siirtonurmi asennetaan aina takuutyönä. Näin asiakas varmistuu, että työ hoidetaan oikein ja lopputuloksesta tulee siisti sekä kestävä. Meiltä onnistuvat myös tarvittavat siirtonurmen pohjatyöt.

Älä stressaa nurmikon hoidosta – sekin hoituu meiltä!

Jos pihatyöt ja nurmikon hoito eivät houkuttele kesäloman keskellä, ulkoista ne meille. Hoidamme nurmikon kastelut ja leikkuut säännöllisesti. Voimme tehdä pihallesi vaikka mitä viihtyisyyttä ja sen elinvoimaisuutta parantavia toimia – niistä lisää Pihanhoito-sivulla.

Valmisnurmi rahoituksella

Jos siirtonurmen tai muun piharakennuselementin hankinta mietityttää kustannusten vuoksi, saat kauttamme reilun ja turvallisen rahoituksen! Lue lisää rahoitukseen liittyvistä asioista Rahoitus-sivulta tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Siirtonurmi

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani