Pihakivet Oulun seudulla

Reunusta, luo yksityiskohtia ja helpota pihanhoitoa monipuolisilla pihakivetyksillä

Koristele pihasi Oulun Piharakennuksen kauniilla kivetyksillä! Pihakivet kuten pihalaatat, koristekivet, muurikivet ja reunakivet tuovat haluttua ryhtiä, ilmettä ja tietysti käytännöllisyyttä pihoille. Pihakivet voivat kattaa vain osan pihasta, esimerkiksi sisäänkäynnin edustan tai vaikka koko pihan, jolloin pihasta tulee varsin helppohoitoinen ja kestävä. Pienemmät pihakivet sopivat näppärästi puolestaan istutusten ja polkujen reunustamiseen. Onnistuupa pihakivillä myös hiekkapihan muuttaminen kivetetyksi pihaksi.

Oli pihakivetysten tarkoitus mikä tahansa, oikeat tuotteet ja asennuspalvelun saat meiltä. Tarjolla on monia laattavaihtoehtoja, myös erityisesti taloyhtiöiden suosimia betonilaattoja sekä persoonallisia luonnonkivilaattoja.

Anna ammattilaisen tehdä työ ja ihastele itse!

Tilaa meiltä pihakivet, niin toimitamme ne suoraan kohteeseesi. Kernaasti hoidamme myös kivien asennuksen tarvittavia pohjatöitä myöten, jotta lopputuloksesta tulee se paras mahdollinen. Sinun ei tarvitse tehdä mitään urakan eteen, me kyllä puurramme pihasi parissa mielihyvin.

Käytössäsi on tarvittaessa pihasuunnittelupalvelu, joka ideoi toiveidesi mukaisia ratkaisuja piha-alueellesi. Kannattaa kurkata myös muihin tuotteisiimme. Ota yhteyttä, niin rupatellaan tovi pihahaaveistasi! Palvelemme alueilla Kiiminki, Kempele, Muhos sekä muu Oulun talousalue.

pihakivetykset

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani