Aita tai portti, toteutus meiltä Oulun alueella

Valmistamme piha-aidat ja portit puusta sekä metallista

Oulun Piharakennus pitää huolen, että piha-alueet rakennettaan tarvittaessa viimeiseenkin silaukseen saakka, jos asiakas niin vain haluaa. Tämä tarkoittaa myös aitoja ja portteja, jotka saa meiltä valmiiksi rakennettuina sekä asennettuina. Jos aita tai portti siis uupuu tontilta, kannattaa laadun ja hyvän palvelun antaa ratkaista. Piha-aidat ja portit tehdään sekä toimitetaan meillä puusta ja metallista asiakkaan toiveita mukaillen. Palvelumme varmistaa, että tuotteet istuvat tontille parhain päin. Asennamme koristeaidat ja portit avaimet käteen -ratkaisuna.

Olemme kaikkien asiakkaiden käytettävissä aina kotitalouksista taloyhtiöihin, yrityksiin ja kuntiin alueilla Kiiminki, Kempele, Muhos sekä muu Oulun talousalue. Kysy toki lisää!

Puuttuko pihalta jotain muuta?

Kuten viihtyisä terassi, jossa kelpaa oleskella vaikka läpi vuoden tai taloyhtiön leikkialue? Meillä on töissä monialaisia ammattilaisia, joiden osaaminen taipuu aina sieltä maanrakennuksesta aita- ja porttirakentamiseen asti. Kysy myös puupaljujen ja ulkouima-altaiden toimitusta, mikäli haaveissasi on rentouttava pulikointi oman pihan rauhassa.

Portti tai aita, tiedät miten on asian laita – yhteydenottoasi odotellen, Oulun Piharakennus. Ollaan kuulolla!

Portti

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani