Hiekkaa Oulun seudun työmaille

Tilaa hiekka meiltä rakennus- tai täyteaineeksi

Oulun Piharakennus toimittaa vaikka suoraan tonttisi kulmalle tilaamasi määrän hyvää hiekkaa! Hiekka on rakennus- ja täyteaine, jota käytetään maanrakennus- ja piharakennustöissä. Hiekkaa voi tilata esimerkiksi mökin uimarannan rakentamiseen, taloyhtiön leikkikentälle tai hiekkalaatikkoon. Meiltä saat tarvitsemasi määrän hiekkaa, ja mikäli pähkäilet sopivan määrän kanssa, neuvomme sinua mielihyvin. Hiekkakuormamme kulkevat alueilla Kiiminki, Kempele, Muhos ja muu Oulun talousalue.

Palvelemme maa-ainestoimituksissa kaikkia asiakasryhmiä kotitalouksista kuntiin. Jos hiekka ei itsessään riitä, tarjoamme totta kai myös ammattitaitomme kohteesi maa- ja piharakennusurakointiin. Lue lisää palveluistamme.

Tarvitsetko hiekan lisäksi muita maa-aineksia?

Me toimitamme ne sinulle. Maa-ainekset-sivulta löydät näppärän listauksen erilaisista aineksista. Meiltä löytyvät sepelit, kuorikatteet, sorat sekä monet muut, lähestulkoon kaikki mitä maa- ja piha-alueiden rakentaminen vaatii. Ota yhteyttä ja kysy hiekka- tai muita maa-ainestoimituksia! Tiesitkö, että voit tilata meiltä myös terassit, leikkialueet ja muut piha-alueiden viihdykkeet?

Leikkipuisto

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani