Seinänvierusten kivet Oulun seudulla

Toimitamme seinänvieruskivet ja asennamme ne mielihyvin myös paikoilleen

Seinänvierusten kiviä käytetään tavallisesti rakennuksen sokkelin ympärystä tai muita piha-alueita reunustamaan. Seinänvieruskivet helpottavat pihanhoitoa mukavasti ja ne tuovat oman, näyttävän lisänsä pihan ”sisustamiseen”. Oulun Piharakennus toimittaa seinänvierusten kivet suoraan kotipihaasi. Toimitukset onnistuvat laajalti aina alueille Kiiminki, Kempele, Muhos sekä muu Oulun talousalue. Laitahan yhteydenottoa tulemaan, niin me laitamme kivikuljetuksen lähtövalmiiksi!

Älä turhaan tuskaile työn kanssa itse, tilaa meiltä kivien asennus

Halutessasi voit tilata meiltä myös seinänvieruskivien asennuksen. Varsinkin vanhoissa taloissa kivien asennus voi vaatia suurempiotteisia pohjatöitä, sillä niissä kosteus- ja routaeristykset ovat usein puutteellisia. Me Oulun Piharakennuksessa huomioimme kaikki erityispiirteet sekä muut seikat, joita seinänvierusten kivien asennuksessa on pantava merkille. Ammattilaisen otteet ja oikeat työvälineet – niillä saadaan valmista nopeammin kuin huomaatkaan!

Muut maa-ainekset samalla kerralla

Seinänvierusten kivien lisäksi meiltä saa kaikki muut maa-ainekset, joita piharakentamisessa tarvitaan: hiekat, mullat, sorat, kivituhkat jne. Tilaa pelkät ainekset tai ulkoista koko projekti meille! Näin et käytä omaa aikaasi työn parissa puurtamiseen, vaan sen tekevät Oulun Piharakennuksen asiantuntijat. Lue lisätietoa palveluistamme.

Seinänvieruskivet

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani