Kuorikate toimituksineen Oulun alueella

Kuorikate on hyvä peruskate monenmoiseen tarkoitukseen

Eikö olisikin mukavaa, jos isompien istutusten kuten puiden ja pensaiden alustat saisi pidettyä siisteinä mahdollisimman vähällä vaivalla? Paras ratkaisu tähän on Oulun Piharakennuksen kuorikate, jota levitetään istutusten juuristo- tai istutusalueelle. Kuorikate helpottaa huomattavasti rikkakasvien torjuntaa sekä säilyttää ja sitoo maan kosteuden kuumallakin säällä. Kuorikate sopii myös mansikkamaan katteeksi!

Kuljetamme tarvitsemasi määrän kuorikatetta alueille Kiiminki, Kempele, Muhos sekä muu Oulun talousalue – ja ihan suoraan vaikka tonttisi kulmalle. Tilaa vaikka saman tien!

Mitä muuta maa-ainesta tontillesi tarvitset…

sen me myös toimitamme! Ja aina luotettavasti. Oulun Piharakennukselta löytyvät kuorikatteen lisäksi sepelit, kivituhkat, hiekat, mullat sekä monet muut materiaalit, joita maanrakennus- tai piharakennusprojekteissa tarvitset. Kannattaa kysyä meiltä neuvoa sopivan materiaalin valintaan. Kannattaa myös kysyä työlle tekijöitä, jos oma aika ei riitä tai oma osaaminen epäilyttää. Meiltä saa monipuoliset piharakentamisen palvelut, joita asiakkaat aina kotitalouksista taloyhtiöihin ja kuntiin ovatkin vuosien varrella hyödyntäneet.

Kuorikate

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani