Kivituhkan toimitus Oulun alueella

Tilaa kivituhka piha-alueiden ja väylien pintamateriaaliksi

Kivituhka on erinomainen materiaali esimerkiksi pihateiden, piha-alueiden sekä muiden väylien pinta-aineeksi. Kivituhkan käytössä huomionarvoista on se, että siitä tulee erittäin vesitiivis. Tästä syystä mahdolliset kallistukset on mietittävä tarkkaan, jotta vesi pääsee valumaan pois eikä kerry lätäköiksi pihamaalle. Oulun Piharakennus Oy toimittaa kivituhkaa tilauksesta suoraan työkohteeseen nopeallakin aikataululla.

Saat halutessasi kuorman kyydissä myös työmiehet hoitamaan kivituhkan levityksen. Tällöin homma tulee hoidetuksi taatusti oikeiden oppien mukaan, eikä lopputulosta tarvitse lähteä korjailemaan jälkeenpäin. Meistä saa apua moneen maan- ja pihanrakennusprojektiin – klikkaa ja lueskele lisää.

Maa-ainesten monipuolinen toimittaja

Kivituhkan lisäksi maa-ainesvalikoimistamme löytyvät kuorikatteet, sorat, hiekat sekä monet muut materiaalit. Maa-ainesten laatu on aina kohdallaan, samoin palvelun. Asiantuntevin ja täsmällisin, mutta sopivan rennoin rantein maa-aineksia toimitetaan niin kotitalouksien kuin taloyhtiöiden tarpeisiin alueille Kiiminki, Kempele, Muhos sekä muu Oulun talousalue. Laitahan tilaus tulemaan!

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani