Leikkimökki tai koko leikkipaikka meiltä Oulun alueella

Meille on kunnia rakentaa leikkialueet leikkimökeistä hiekkalaatikkoihin

Oulun Piharakennus mahdollistaa sen, että perheen pienimmillä riittää puuhaa pihoilla. Rakennamme leikkipaikat aina maanrakennuksesta alkaen leikkivälineiden pystytykseen saakka, leikkimökkejä ja hiekkalaatikkoja myöten. Rakennamme tarvittaessa myös portit, aidat ja viheralueet, toimitamme hiekat sekä aivan kaiken sen, mitä leikkialueet vaativat tullakseen viihtyisiksi ja turvallisiksi touhuta.

Äläkä unohda pihasuunnittelua! Sen avulla saadaan kasaan varmasti komea ja toimiva kokonaisuus. Kysy meiltä kotipihaan tai taloyhtiölle sopivaa toteutusta. Puuhakas ja aikaansaava tiimimme liikkuu alueilla Kiiminki, Kempele, Muhos sekä muu Oulun talousalue.

Kunnostamme ja huollamme leikkivälineet

Leikkimökin, hiekkalaatikon tai muun pihan leikkivälineen kunnostuksen voi jättää senkin meidän käsiimme. Välineiden kunto on hyvä tarkastaa säännöllisesti, jotta härvelit pysyvät turvallisina. Tulemme mielellämme kohteeseesi katsomaan, mikäli leikkipaikassa on jotain parantamisen varaa.

Viihtyisiä pihoja kaikille lapsista aikuisiin

Siihen me Oulun Piharakennuksessa tähtäämme. Meillä tehdään monenlaisia töitä kotipihojen ja julkisten piha-alueiden viihtyisyyttä parantamiseksi. Kannattaa käväistä Palvelut-sivulla tutkimassa erilaisia mahdollisuuksia, joita sinun sekä pihasi parhaaksi voimme tarjota.

Leikkipaikat

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani