Kuntta valmiiksi asennettuna Oulun seudulla

Kuntta tuo ihanan, valmiin metsämaiseman tontillesi

Oulun Piharakennukselta voi tilata koti- tai mökkitonttia tai julkisia alueita ihastuttamaan vehreän kuntta-metsäsiirrännäisen. Kuntta on hetivalmis luonnonmukainen metsämaisema, jossa silmä lepää. Kuntta tuo helpotusta myös piha-alueen hoitoon. Kun tilaat meiltä kuntan, hoidamme toki sen asennuksen ja kaikki muut tarvittavat pohjatyöt. Metsäinen pihapiiri on valmis käden käänteessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kuntta kuntoon ammattilaisen käsissä

Kuntan asentamisessa on niksi jos toinenkin, jotta saumat asettuvat paikoilleen oikein ja juuristo säilyy yhtenäisensä. Kuntta onkin parempi jättää ammattilaisen työstettäväksi, jotta lopputulos on oikeanlainen. Meillä työskentelee piha- ja maarakentamisen kokeneita konkareita, joiden käsissä metsäinen maisema löytää tiensä sinunkin pihapiiriisi! Kaikki työt tehdään takuutyönä. Voimme hoitaa myös kuntan kastelut puolestasi.

Mitä kaikkea muuta toimivaa ja mukavaa pihaltasi puuttuu?

Meiltä löytyvät nimittäin aivan kaikki ne palvelut, joilla pihat saadaan puhkeamaan kukkaan. Teemme maanrakennustyöt, istutukset, kivetykset, pihatyöt, asennamme nurmikot sekä rakennamme terassit ja leikkipaikat. Tavoite on tehdä asiakkaalle kohteesta riippumatta tämän toiveita ja tarpeita vastaavat toimivat, helppohoitoiset sekä viihtyisät piha-alueet.  

Jos kuntta on se, josta tontillasi haaveilet tai kenties jokin muu, ota yhteyttä! Palvelemme alueilla Kiiminki, Kempele, Muhos sekä muu Oulun talousalue.

Kunttan asennus

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani