Tuotteita maarakennus- ja muihin pihaprojekteihin Oulussa

On maa-aineksia, siirtonurmea, terasseja, aitoja ja muita tuotteita viihtyisämpien pihojen rakentamiseen

Oulun Piharakennus on muotoillut palvelunsa niin kattaviksi, että jokaiselle kotoisasta ja toimivasta piha-alueesta haaveilevalle löytyy varmasti sopiva ratkaisu. Meiltä saa ainekset maarakennukseen sekä pihakivetykset, terassit ja leikkialueet oleskelu- ja kulkualueiden toteutukseen. Kaupan päällisinä tarjoamme työn toteutuksen avaimet käteen -taktiikalla, joustavaa palvelua unohtamatta! Voit tilata vaikka kaiken maarakennustyöstä terassin nikkarointiin asti tai vain pelkät maa-ainekset, jos haluat itse puuhailla pihallasi.

Kotitaloudet, taloyhtiöt, yritykset ja kunnat sekä rakennusalan liikkeet – olemme teidän kaikkien käytettävissänne. Eikun ottamaan yhteyttä!

Tuotteitamme

Muista pihasuunnittelu

Laadukaskaan tuote ei vielä itsessään johda toivottuun lopputulokseen. Pohjana on oltava hyvä suunnitelma ja työlle taitava tekijä. Hyödynnä pihasuunnittelu, jonka toteuttaa GreenDreams Oy yli 450 oululaisen pihan kokemuksella! Tutustu myös muihin palveluihimme. Toimimme alueilla Kiiminki, Kempele, Muhos ja muu Oulun talousalue.

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani