Taloyhtiön piharakentaminen Oulun alueella

Hyvin suunniteltu ja rakennettu piha on koko taloyhtiön ylpeys

Taloyhtiön pihan rakentamiseen ja kunnostamiseen kannattaa investoida. Kun piha-alueet on suunniteltu ja tehty toimiviksi sekä viihtyisiksi, yhtiön arvo saa toivottua nostetta. Potentiaalinen asunto-ostajakin kiinnostuu varmemmin, kun pihaan on panostettu. 

Taloyhtiön piha kannattaa jättää piharakentamisen ammattilaisen käsiin, jolla on oikea asiantuntemus ja tarvittava kapasiteetti työn toteutukseen. Tällainen kumppani on Oulun Piharakennus! Me rakennamme tarvittaessa pihat pohjasta kukkapenkkeihin, pihakeinuihin sekä leikkialueisiin.

Kun kerros- tai rivitalon piha on kunnostuksen tarpeessa

Tarjoamme piharakentamiseen seuraavat palvelut:

Ulkoista meille työt tai tilaa tarvikkeet tee-se-itse-pihatalkoisiin! Meille sopii se mikä teillekin. Kannattaa käydä lukaisemassa Palvelut-sivulta sekä Tuotteet-sivulta tarkemmin, mitä kaikkea voimme yhtiösi pihan eteen tehdä.

Innostusta ja ideaa pihagalleriasta

Kuvagalleriasta löydät toteutuksia, joita olemme taloyhtiöiden pihoille loihtineet. Millaista pihaa teillä oli ajateltu? Jos ideoita ei juuri herää, ei hätää, me pystymme suunnittelemaan toiveidesi pohjalta kaiken tarvittavan. Ota yhteyttä! Toiminta-alueisiimme kuuluvat Kiiminki, Kempele, Muhos sekä muu Oulun talousalue.

Leikkipuiston suunnittelu

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani