Viherrakentaminen Oulun alueella

Paketti täynnä ihania, vehreitä ja viihtyisiä pihapalveluja!

Oulun Piharakennus tietää viherrakentamisesta kaiken ja vielä aavistuksen enemmänkin. Rakenamme uusia pihoja ja puutarhoja pohjamullista alkaen viimeiseenkin istutukseen asti, sekä kunnostamme remonttia kaipaavia. Voimme uusia vaikka koko pihan tai rakentaa vain uudet pihakivetykset, portaat tai nurmikon – ihan mitä vain tontillasi tarvitaan.

Viherrakentaminen on fiksua jättää ammattilaiselle, varsinkin jos oma peukalo ei viherrä riittävästi. Silloin tulee varmistuneeksi siitä, että pihaa työstetään kunnon kalustolla ja laatumateriaaleilla, oikeiden oppien mukaan. Näin lopputuloksesta tulee kaunis ja hallittu kokonaisuus.

Viherrakentaminen avaimet käteen -palveluna

Kun palkkaat meidät pihallesi puuhailemaan, saat valmista kädenkäänteessä!  Avaimet käteen -toteutus varmistaa, että me pidämme kaikkia lankoja käsissämme alusta loppuun asti. Entä mitä sinun tarvitsee tehdä? Nauttia viihtyisästä lopputuloksesta!

Viherrakentaminen kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja kunnille

Meillä on pitkä kokemus erilaisten kohteiden viherrakentamisesta. Oma piha voi olla villienkin pihaunelmien ilmentymä, mutta muissa kohteissa on otettava huomioon hieman toisenlaiset seikat. Referenssit-sivulla on esillä kuvia, joista löydät erilaisia toteutuksiamme. Tutustu toki ja ota meihin yhteyttä, niin laitamme piha-alueet kukoistamaan! Toimimme alueilla Kiiminki, Kempele, Muhos sekä muu Oulun talousalue.

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani