Salaojat ja sadevesijärjestelmät Oulun alueella

Asennamme salaojat ja sadevesijärjestelmät omakotiasukkaille sekä taloyhtiöille

Meiltä Oulun Piharakennuksessa sujuvat tottunein ottein myös salaoja- ja sadevesijärjestelmien suunnittelu- sekä asennustyöt. Talon kuivatusjärjestelmä on tärkeä osa rakentamista, sillä jos sade- ja hulevedet pääsevät talon perustuksiin ja sitä kautta rakenteisiin, ovat edessä mittavat ongelmat. Hyvin tehdyllä salaojituksella ja sadevesijärjestelmällä vedet saadaan johdettua pois perustusten vierestä.

Omakotiasukas tai taloyhtiön edustaja – ota yhteyttä! Työmiehiltämme onnistuvat kaikenkokoiset urakat.

Älä anna veden ja ikävien haittojen luikerrella rakennukseesi

Lähdemme mielellämme tekemään tontillesi tarvittavat salaojitukset ja sadevesijärjestelmät. Meillä on homma hanskassa ja palvelu sellaisessa paketissa, että koko urakointi onnistuu kauttamme: niin kaivuut, putkistot kuin kaivotkin, myös lupakuvat toimenpidelupaa varten. Rakenteiden kosteus-, routa- ja homevaurioista ei työmme jälkeen tarvitse murehtia.

Mitä muuta maanrakennuspalvelua saisi olla?

Meillä tehdään salaoja- ja sadevesijärjestelmien lisäksi rakennusten perustustyöt, maa-ainestoimitukset ja kattavat piharakennusurakat. Lueskele lisää Palvelut-sivulta ja kerro toki, jos tarvitset apuamme johonkin muuhunkin projektiin. Meille voi huoletta jättää minkä tahansa pihatyön sen sijaan että itse lähtisi möyhimään maata ilman kunnon suunnitelmaa saati varmuutta lopputuloksesta. Toimimme alueilla Kiiminki, Kempele, Muhos sekä muu Oulun talousalue.

Ollaan yhteyksissä!

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani