Pihasuunnittelu Oulun alueella

Pihaunelmia pää pullollaan – pihasuunnittelu tekee niistä totta

Oulun Piharakennuksen taitava toveri pihasuunnittelussa on GreenDreams Oy:n Minna Hänninen. Yritys on toiminut vuodesta 2007, jonka jälkeen suunniteltuja kohteita on kertynyt jo reilut 450 kpl. Näitä ovat omakotipihat, pari- ja rivitalopihat, As Oy -pihat, lähiliikunta-alueet sekä hoivarakentamisen piha-alueet.

Kaikissa näissä ovat toteutuneet yrityksen toiminnan lähtökohdat: korkea laatuvaatimus, tinkimätön asiakaspalvelu sekä suunnaton rakkaus suunnittelutyöhön, luontoon ja kasveihin. Ei ole pihaunelmia, jotka olisivat aivan mahdottomia. Siitä GreenDreams pitää huolen.   

Kun pihasuunnittelun tekee ammattilainen, lopputulos tuo iloa asukkaalle ja nostaa kiinteistön arvoa

Pihasuunnittelussa GreenDreamsin sydäntä lähellä ovat ekologisuus puutarhassa ja halu tuottaa tiloja, joissa pihan omistajat viihtyvät ja voivat rentoutua. Rakennukseen ja sen ympäristöön hyvin suunniteltu sekä laadukkaasti rakennettu piha nostaa myös kiinteistön arvoa, hyvin hoidettu piha nopeuttaa puolestaan kiinteistön myyntiä. Pihasuunnittelu kannattaakin eittämättä jättää asiantuntijalle, jolloin pihasta saadaan irti kaikki sen potentiaali.

Jos olet uudisrakentaja, kannattaa pihasuunnitelma tehdä ehdottomasti heti hankkeesi alkuvaiheessa – rintarinnan talon suunnittelun kanssa. Näin saat pihasi oikeaan alkuun jo siinä vaiheessa, kun tonttitöitä ja perustuksia tehdään. Säästöt maanrakennustöissä voivat olla näin todella huomattavia. Lue lisää GreenDreamsistä yrityksen kotisivuilta!

Ota yhteyttä Oulun Piharakennukseen, niin laitetaan piha parhaaseen kuntoon

Tarjoamme täydellisen piharakennuspalvelun avaimet käteen -ajatuksella. Tilaa siis meidät tekemään työt ja ohjaa ajatuksesi uuteen, tulevaan pihapiiriin. Valmista tulee kädenkäänteessä ja pääset nautiskelemaan uudesta olohuoneestasi. Ota yhteyttä, myös pihasuunnittelun tiimoilta! Perustamme pihoja ja kunnostamme vanhoja alueilla Kiiminki, Kempele, Muhos sekä muu Oulun talousalue.

Minna Hänninen

Kotitalous­vähennys

Tiesitkö, että myös teetetystä pihakunnostuksesta saa kotitalousvähennyksen? Lue lisää vero.fi-sivulta.

Annamme työllemme 2 vuoden takuun!

Kuvia pihasuunnittelusta

  • Vyra
  • Tilaajavastuu
  • Luotettava kumppani